_MG_0207geplooide-lagen-uitsn-van-uitsn-bew-Nik-Dfine-1500-x-220--titel.jpg

Spelregels GEA service: Websites van onze donateurs

 1.  De gratis service is uitsluitend beschikbaar voor donateurs van GEA.
 2. Het doel is om donateurs te informeren over informatieve sites, of sites die een bepaald aspect van de hobby laten zien, of die de schoonheid van fossielen, mineralen, gesteenten en edelstenen tonen, of bepaalde geologische fenomenen in het landschap laten zien. Uw site moet passen bij de aandachtsgebieden van Stichting GEA. 
 3. Op uw site mag iets te koop aangeboden worden, maar daar mag niet de nadruk op liggen.
 4. AANMELDEN: via een e-mail naar de webmaster.
  1. Vermeld in de onderwerp regel: “eigen website.“
  2. Plaats in het bericht achtereenvolgens uw donateur nummer, naam, adres en woonplaats.
   Deze gegevens hebben wij nodig om te kunnen controleren of u donateur van GEA bent. Wij plaatsen uw donateursnummer en adres gegevens niet op de site.
  3. Vermeld vervolgens de URL van uw site.
  4. Tot slot vertelt u in twee regels iets over uw hobby of site en vermeld u uw naam (geen alias o.i.d) en uw e-mailadres waarop anderen u kunnen bereiken voor vragen of opmerkingen.
  5. Met uw gegevens wordt zorgvuldig omgegaan, volgens onze privacyverklaring 
 5. Na uw aanmelding bezoeken wij uw site om te beoordelen of de site voldoet aan de voorwaarden .
  1. genoemd onder punten 2 en 3
  2. Afbeeldingen op uw site van mineralen, fossielen, gesteenten of edelstenen dienen te zijn voorzien van een juiste beschrijving, officieel erkende naam, een zo nauwkeurige mogelijke vindplaats en de grootte van het specimen.
  3. Indien het afgebeelde specimen niet van uzelf is en/of als u niet zelf de foto heeft gemaakt, dient u de naam van de eigenaar van het specimen en/of fotograaf te vermelden.
  4. Afbeeldingen op uw site moeten voldoen aan de regelgeving betreffende copyright. e) In geval van twijfel beslist het bestuur of de site geplaatst wordt of niet. Onvolledige aanvragen worden ter zijde gelegd. Indien uw aanvraag wordt afgewezen zullen wij u hierover berichten.
 6. Indien de site voldoet, maken wij een “print screen” van de homepage (startpagina) en plaatsen de afbeelding in JPG op de GEA site. Onder de afbeelding plaatsen wij de door u aangeleverde tekst en zorgen wij voor een link naar uw site.
 7. Stichting GEA is niet verantwoordelijk voor de inhoud van uw site. GEA is ook niet verantwoordelijk voor welke handeling dan ook die is voortgekomen uit de inhoud van uw site.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..