4-Folder-crinoiden-uitsn-bew-profiel-Nik-sh-1500-220--titel.jpg

Voorwaarden GEA service: Vraag en Aanbod

 1. De gratis service is alleen beschikbaar voor donateurs van GEA.
 2. Opgave van uw advertentie kan alleen worden gedaan bij de advertentie beheerder via de site door het invullen van het formulier. Niet volledig ingevulde aanvragen worden terzijde gelegd.
 3. Vul uw gegevens (donateurnummer, naam, adres en woonplaats en emailadres) in. Deze gegevens hebben wij nodig om te kunnen controleren of u donateur van GEA bent. Wij plaatsen deze gegevens niet bij uw advertentie. Met uw gegevens wordt zorgvuldig omgegaan en de regels van onze privacyverklaring worden in acht genomen. Uw email adres wordt alleen gebruikt indien er iets geregeld moet worden m.b.t. uw advertentie.
 4. Stel uw advertentie duidelijk en kort en bondig op. U bepaalt zelf op welke manier u wilt communiceren met degene die gaat reageren op uw advertentie. (telefonisch, e-mail). U kunt eventueel een foto toevoegen aan uw advertentie. De foto mag niet groter zijn dan 500 kB. Let op of eenop een foto geen copyright rust.
 5. In Vraag en Aanbod mag u alleen zaken opnemen die met onze hobby te maken hebben. In geval van twijfel beslist het bestuur of een advertentie een relatie heeft met onze hobby.
 6. U mag 1 vraag of aanbod per maand inleveren. De datum van plaatsing is bepalend voor het begin van een maand. (voorbeeld: als u advertentie 24 mrt online komt, kunt u pas na 24 april een nieuwe advertentie plaatsen).
 7. Vraag en Aanbod is niet bedoeld voor commerciële activiteiten. U mag best wel een mineraal, fossiel of edelsteen te koop aanbieden. Maar stelselmatig iedere maand iets dergelijks aanbieden beschouwen wij als “commercieel”.
 8. Het is niet toegestaan om links in de advertentietekst op te nemen.
 9. Als uw advertentie niet voldoet aan de voorwaarden, wordt zij opzij gelegd.
 10. Uw advertentie blijft op de site aanwezig, maar iedere nieuwe advertentie komt boven de voorgaande te staan en zo zakt uw advertentie steeds verder naar beneden. De capaciteit van de GEA internet server bepaald hoeveel advertenties aanwezig kunnen zijn. Na verloop van tijd zal de oudste advertentie verwijderd worden. Indien u eerder uw advertentie verwijderd wilt hebben, kunt u dit melden via "Contact".
 11. Stichting GEA is niet verantwoordelijk voor de tekst van de advertentie en/of de afbeelding in de advertentie. GEA is ook niet verantwoordelijk voor welke transactie of handeling dan ook die is voortgekomen uit de advertentie.
Plaats een advertentie