P4110747uitsn-levend-versch-1500-x-220.jpg

Een gratis service voor GEA-donateurs.

Plaats een gratis kleine advertentie als u iets aan te bieden hebt, als u op zoek bent naar naar geologisch gerelateerde zaken of als u in contact wilt komen met andere verzamelaars.

U kunt uw advertentie versturen naar de advertentiebeheerder van deze website.

Houd de advertentie kort en bondig en vermeld uw telefoonnummer of e-mailadres bij de advertentie, zodat andere donateurs u kunnen bereiken.
Lees de voorwaarden.

Kleine mineralen collectie aangeboden.

Titel: Kleine mineralen collectie aangeboden.
Van de nabestaanden van een van onze donateurs heeft Stichting GEA een kleine mineralen collectie ontvangen om er een goede bestemming aan te geven. De collectie is niet verkoopwaardig en het is ook niet de bedoeling om er geld aan te verdienen. Het is een leuke verzameling voor een beginnende mineralen verzamelaar en bestaat uit ongeveer 500 stuks van merendeel kleine handstukken. Ieder stukje ligt in een passend doosje met een naamkaartje en meestal is de vindplaats vermeld. De totale collectie zit in 14 dozen van 45 x 31 x 7 cm. Er is ook een catalogus aanwezig. Als u belangstelling heeft kunt u een kleine motivatie mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., met daarin vermeld waarom u graag de collectie wilt ontvangen. Binnen een maand besluiten wij wie van de inzenders de collectie krijgt toegewezen en de dozen op kan halen in Haarlem.

Verkoop collectie Jan Sibtsen

Op woensdag 26 februari 2020 is onze vader, Jan Sibtsen, op 83-jarige leeftijd overleden. Veel GEA donateurs zullen Jan wel eens hebben ontmoet als standhouder op de GEA-beurs. Hij was de Noorwegen specialist. Wij hebben zijn Noorse mineralen verzameling gedoneerd aan het Setesdalmuseet in Noorwegen. Het museum was zeer verheugd om zo'n mooie verzameling te mogen ontvangen. Alles wat niet naar Noorwegen gaat, de kwarts verzameling, boeken, machines e.d. willen wij in het weekend van 25 t/m 27 september verkopen op de locatie in Heerjansdam (gem. Zwijndrecht).
In verband met Covid-19 kunt u alleen op afspraak langskomen om te kijken en/of te kopen. Voor informatie en het maken van een afspraak kunt u mailen naar Yvette Sibsten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Boeken over vindplaats gegevens in Spanje.

Boeken spanje

Artikelen en boeken over Spaanse mineralen vindplaatsen en zoektochten van een actieve verzamelaar. De boeken en geschriften zijn zowel Nederlands- als Spaanstalig. Alles bij elkaar een krat vol. Het is gratis op te halen in Gravendeel. Voor informatie en afspraak bel 035 5258204

Oude jaargangen van het tijdschrift Geologie en Mijnbouw / Netherlands Journal of Geosciences.

Titel: Oude jaargangen van het tijdschrift Geologie en Mijnbouw / Netherlands Journal of Geosciences.
Gratis af te halen: de bijna complete reeks jaargangen van het tijdschrift Geologie en Mijnbouw / Netherlands Journal of Geosciences van 1959 tot 2019 (ca. 1.25 meter); in goede staat.
Youri Poslawsky, 071 5894636, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.