• Stichting Geologische Aktiviteiten
  • Stichting Geologische Aktiviteiten
  • Stichting Geologische Aktiviteiten
  • Stichting Geologische Aktiviteiten
Previous Next

Deze website maakt gebruik van cookies.

Ik ga akkoord
evenement 2016 vooraankondiging
De allerlaatste GEA-beurs werd gehouden op
20 oktober 2019 in De Meent te Amstelveen
TENTOONSTELLING

Barnsteen, een geologisch verleden in hars gegoten


 De oudste beurs van Nederland, de GEA-beurs, sluit haar poort in Amstelveen.
Stichting GEA ziet geen kans om op korte termein op een andere locatie een beurs te organiseren.

De afgelopen GEA-beurs is in goede sfeer verlopen. De activiteiten werden goed bezocht en de bezoekers bleven gemiddeld lan­ger dan normaal. Het bezoekersaantal van de GEA-beurs in Amstelveen liep de laatste jaren gestaag terug. Deze keer kwamen er echter bijna honderd bezoekers minder dan de vorige keer, met als gevolg dat we een klein verlies hebben geleden.
Nu is het maken van winst met de GEA-beurs geen doel op zichzelf. Quitte spelen zou al voldoende zijn. Maar weinig bezoekers kan ook voor standhouders nadelig uitpakken.
Het bestuur van Stichting GEA heeft zich na afloop van de beurs beraden over de voortgang.

Er zijn diverse oorzaken voor de achteruitgang van het bezoekers aantal. De vele beurzen die in de randstad worden gehouden werken niet in het voordeel van de GEA-beurs. Mensen die in een bepaalde maand geld hebben uitgegeven aan “stenen” doen dat een week later niet nog eens.
Deze en andere zaken hebben het bestuur doen besluiten om de GEA-beurs op de huidige locatie op te heffen. Het GEA bestuur acht de kans klein dat er op een andere locatie een voortzetting van de beurs zal gaan plaatsvinden, tenzij er iemand zich aanmeldt om de organisatie van de beurs op zich te nemen.

Velen van u waren als bezoeker en/of als standhouder op de GEA-beurs aanwezig. Helaas komt aan die goede relatie nu een eind. Wij danken u hartelijk voor uw aanwezigheid op de GEA-beurs en het in ons gestelde vertrouwen.


Schakelen tekstverwerker Captcha * OPSLAAN ANNULEREN Twitter | Facebook | © 25-08-2019 Stichting Geologische Aktiviteiten

Agenda

Voor een overzicht van diverse geologische activiteiten in Nederland, zie geologie.nl

Op de kalender staan vermeld:
>de programma's van de GEA kringen
>mineralen- fossielenbeurzen
>programma's van de NGV afdelingen

 Kortom alles wat er is te doen of te beleven in Nederland op het gebied van geologie, mineralogie, edelsteenkunde en fossielen, vind je op
de kalender.