• Stichting Geologische Aktiviteiten
  • Stichting Geologische Aktiviteiten
  • Stichting Geologische Aktiviteiten
  • Stichting Geologische Aktiviteiten
Previous Next

Deze website maakt gebruik van cookies.

Ik ga akkoord
Op 15 juni jl. is onze webmaster gepromoveerd aan de universiteit van Utrecht op zijn studie “Microphysically based modelling of fault friction and earthquake rupture”.

Bij deze promotie waren eveneens een aantal professoren aanwezig, onder wie hij zijn onderzoek deed en uiteindelijk zijn proefschrift ook publiceerden. Tevens ondervroegen zij hem tijdens de verdediging van zijn promotieonderzoek: Dr. Hiroyuki Noda (Kyoto University), Dr. Catriona Menzies (Southampton University), Dr. Carolyn Boulton (Victoria University of Wellington), Dr. Marco Scuderi (Sapienza University), Prof. Stefan Nielsen (Durham University) en Prof. Pablo Ampuero (Caltech).

Namens stichting GEA was onze voorzitter J. Sanders aanwezig om de plechtigheid bij te wonen en hem na afloop te feliciteren met zijn behaalde resultaat dat door de aanwezige specialisten werd geprezen zowel vanwege zijn kwaliteit als omvangrijkheid.

Martijn is al jaren lang onze webmaster en ondanks zijn zware studie vond hij telkens weer tijd om onze website bij te houden en er werkzaamheden aan te verrichten alsook om te adviseren bij de bouw van de website Geologie.nu. Martijn heeft door zijn studie nu opties aangeboden gekregen in Engeland en Frankrijk en dus zal hij geen tijd meer hebben om uitvoerend zich bezig te blijven houden met onze website.

Als dank voor alles wat hij heeft gedaan voor GEA heeft het bestuur hem een gegraveerde steen aangeboden als blijk van blijvende waardering. In het bestuur wordt nu gezocht en onderzocht welke mogelijkheden we hebben om het gat dat door het vertrek van Martijn gaat ontstaan op te vullen en we hebben goede hoop daar in te slagen.

Rest ons niets anders dan Martijn nogmaals ontzettend te bedanken voor alles wat hij voor GEA heeft betekend en wij wensen hem veel succes in zijn nieuwe uitdagingen.

J. Sanders
voorzitter

Agenda

Voor een overzicht van diverse geologische activiteiten in Nederland, zie geologie.nl

Op de kalender staan vermeld:
>de programma's van de GEA kringen
>mineralen- fossielenbeurzen
>programma's van de NGV afdelingen

 Kortom alles wat er is te doen of te beleven in Nederland op het gebied van geologie, mineralogie, edelsteenkunde en fossielen, vind je op
de kalender.